Elektronik 2013 ser bra ut

Så här efter första dagen av elektronikmässan Elektronik 2013 verkar det mesta riktigt bra. Ja, förutom kylan förstås, som känns sådär fem eller sex grader kallare i Göteborg än i Stockholm. Det är förresten likadant på Tjörn, där jag just nu sitter i mitt föräldrahem och hackar ner det här.

Men, tillbaka till Elektronik 2013. Hittills har det varit gott om besökare, trångt i korridorerna och förvånansvärt välfyllt framför scenerna. Uppenbarligen har man lyckats att få ihop ett såpass bra konferensprogram att det drar mycket åhörare. Ibland har det till och med varit fullsatt.

Enda problemet för vår egen del var de första timmarnas jakt på tidningar. Det sista numret av Elektronik i Norden var ju också mässnummer för Elektronik 2013, så vi hade skickat en pall med tidningar från tryckeriet till montern. Den pallen verkade länge ha hamnat i samma cyberrymd där vi numera håller till.

Men, till slut kom tidningarna till rätta och Elektronik 2013 fick, som det var tänkt, bilda övergången mellan papperstidning och papperslös tidning. Ganska kul faktiskt.

Nej, nu tänker jag avsluta för dagen. I morgon är det dags igen och om mässan håller stilen lär jag nog ge den ett bra betyg. Vi får se i morgon.

Leave a Reply